php Copy code Privatlivspolitik - UFI-Tech php Copy code

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan UFI-Tech ('vi', 'os', eller 'vores') indsamler, bruger, og deler dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside.

Personoplysninger vi indsamler

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi indsamle visse oplysninger om dig, som beskrevet i denne politik.

Hvordan vi bruger dine oplysninger

Vi kan bruge de op lysninger, vi indsamler fra dig, når du registrerer dig, foretager et køb, tilmelder dig vores nyhedsbrev, reagerer på en undersøgelse eller markedsføringskommunikation, surfer på hjemmesiden, eller bruger visse andre hjemmesidens funktioner på følgende måder:

Deling af dine personlige oplysninger

Vi sælger, handler, eller overfører ikke dine personligt identificerbare oplysninger til udenforstående parter, medmindre vi giver brugerne forhåndsmeddelelse. Dette omfatter ikke hjemmeside hostingpartnere og andre parter, som hjælper os med at drive vores hjemmeside, udføre vores forretning, eller betjene vores brugere, så længe disse parter er enige om at holde disse oplysninger fortrolige.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til de personoplysninger, vi holder om dig, at anmode om korrektion eller sletning af dine personoplysninger, at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger, og ret til dataportabilitet. Hvis du ønsker at gøre brug af nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os.

Ændringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side.

Kontakt os

Hvis der er spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os:

Email: uffe@ufi-tech.dk